Nijhof Groep

Je bent hier:

Nijhof, thuis in duurzame installatietechniek

De Nijhof Groep bestaat uit drie bedrijven. Nijhof Installatietechniek is gespecialiseerd in seriematige woningbouw en maatwerkwoningen. Bij Willemsen Installatie kun je terecht voor renovatiewerk, utiliteit en klimaattechniek. Salland Installatieservice is nummer drie en dat is onze servicetak. Als installatiebedrijven zijn wij altijd op zoek naar nieuw personeel. En niet alleen ervaren monteurs, ook werken wij veel met leerlingen en zij-instromers. Wij hebben hier ook ons eigen opleidingsinstituut voor en we hebben goede contacten met scholen en organisaties als Eega Plus.

Goed personeel is lastig te vinden en uitwijken naar bijvoorbeeld zij-instromers vergroot het aanbod. Maar dat is voor ons niet de belangrijkste drijfveer. Wij dragen graag bij aan de maatschappij en denken in kansen. We laten graag zien hoe mooi werken in de techniek is. Iemand zijn draai zien vinden op het werk is toch het mooiste wat er is?

Via EEGA Plus kwam een medewerker bij ons binnen. Hij is begonnen op onze kleinbouwafdeling om het werk rustig aan te kunnen leren. Inmiddels loopt hij op grotere projecten en hij kan hier prima meekomen. We hebben een fijne medewerker aan hem en daar heeft Eega Plus echt wel een aandeel in gehad. Top samenwerking!

Adres: Van Dongenstraat 39, 8107 AE Broekland
Telefoon: 0570 531 888
Website: www.nijhof-broekland.nl