OVER EEGA PLUS

Je bent hier:

Over EEGA Plus

Werken met je talenten. Dat is waar wij voor staan. We bieden training, opleiding en coaching voor jongeren die iets anders zoeken dan het reguliere onderwijs met als doel: een betaalde baan. EEGA Plus is onderdeel van EEGA Groep. Er vallen verschillende bedrijven gericht op Mens & Arbeid onder EEGA Groep.

 

Missie
Participeren op de arbeidsmarkt is niet voor iedereen even makkelijk. Als onderdeel van EEGA Groep streeft EEGA Plus ernaar om de partner te zijn in het proces richting volledige participatie door actief te ondersteunen. Daarnaast wil EEGA Plus een goede werkgever zijn voor haar werknemers. Wij werken cliëntgericht en hebben sinds 1984 een expertise opgebouwd op het gebied van Mens & Arbeid. Wij betrekken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij onze bedrijfsvoering. Tot slot is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor ons vanzelfsprekend.

 

Visie
EEGA Plus werkt vanuit de visie dat ieder mens recht heeft op volledige participatie in de maatschappij.

 

Ons werkgebied
Ons werkgebied strekt zich uit over Overijssel en delen van Gelderland, Drenthe en Flevoland.

 

Locaties
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer. Daarnaast hebben wij trajectlocaties in Zwolle en Velp. Ook hebben we binnen ons werkgebied beschikking over verschillende spreek- en trainingslocaties. De hoofdlocatie in Deventer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zo beschikken wij over automatische (toegangs-)deuren, invalideparkeerplaatsen, -toiletten en een lift.

Keurmerken

EEGA Plus beschikt over verschillende keurmerken en is aangesloten bij brancheorganisaties. We proberen de kwaliteit van onze diensten continu te verbeteren en zijn daarom ook trots op onze behaalde keurmerken.

Partners

EEGA Plus werkt samen met een aantal waardevolle bedrijven en instanties. Deze bedrijven helpen onze deelnemers bij hun ontwikkeling en werknemersvaardigheden. We zijn blij met deze waardevolle samenwerkingen.

Hoveniersbedrijf Wissel

Met Hoveniersbedrijf Wissel hebben we een groene en bloeiende samenwerking. Wim begeleidt de deelnemers die een traject volgen in de groenvoorziening. Je ziet ze regelmatig in de omgeving van Deventer, Olst, Bathmen en Zwolle. Ook bij EEGA Plus en bij De Gasfabriek zie je ze regelmatig hun groene handen uit de mouwen steken.

De Gasfabriek

Er is een mooie en nuttige samenwerking ontstaan tussen EEGA Plus en De Gasfabriek in Deventer. De Gasfabriek is een samenwerkingsgerichte en innovatieve broedplaats voor nieuwe en duurzame ideeën en startups. Bedrijfsleven en onderwijs komen hier samen; er zijn ruim 50 bedrijven gevestigd en ook Saxion heeft er een eigen plek voor studenten. We werken vooral voor de richtingen Techniek en Groen samen met De Gasfabriek. Een inspirerende omgeving!

De Gift City

De Gift City is niet alleen een uniek concept. Het doet ook dienst als trajectlocatie voor EEGA Plus. De Gift City bestaat uit het City Café, de Keuken, de Twinkelwinkel, het Talentenbureau en de City Meubelloods. Onze deelnemers vind je vooral in de keuken, samen met onze leer-werkbegeleider. De Gift City is een plek waar je mag zijn zoals je bent. Iedereen is uniek en kan hier zijn eigen talenten en kwaliteiten (her)vinden en inzetten.

Als onderdeel van de EEGA Groep werken we natuurlijk ook samen met de andere EEGA-partnerbedrijven.