MapGear

Je bent hier:

Over MapGear

MapGear is een jong en innovatief geo-ICT bedrijf gevestigd in de inspirerende werkomgeving van de voormalige Gasfabriek in Deventer. Met een klein en gespecialiseerd team ontwikkelen wij unieke webapplicaties met interactieve kaarten voor zowel overheden als bedrijven.

Samenwerking MapGear & EEGA Plus

Bij MapGear werken wij ruim 8 jaar samen met EEGA. Gedurende deze periode hebben we meerdere deelnemers vanuit EEGA binnen ons bedrijf begeleid. Onze ervaringen zijn positief. We merken dat de deelnemers goed worden begeleid vanuit EEGA. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij onze begeleiding focussen op de inhoudelijke werkzaamheden van de kandidaat en eventueel benodigde trainingen en opleidingen. Samen met EEGA zorgen we ervoor dat de kandidaten steeds beter kunnen omgaan met eigen verantwoordelijkheid en het samenwerken met collega’s in een bedrijfsomgeving. Bij vragen of struikelblokken kunnen wij gelukkig altijd snel schakelen met een begeleider van EEGA.

Als klein bedrijf kunnen wij regelmatig wat extra handjes gebruiken. We beseffen ons dat de deelnemers EEGA vaak een eigen ‘gebruikshandleiding’ hebben en dat goede begeleiding tijd en aandacht kost. Maar door onze positieve ervaringen met EEGA zien wij vooral dat, met de juiste begeleiding, deelnemers perfect ingezet kunnen worden in ons bedrijf voor specifieke werkzaamheden.

Deelnemers van EEGA Plus bij MapGear

Iedere deelnemer is natuurlijk anders, maar de aanwezigheid geeft altijd weer een nieuwe dynamiek in ons bedrijf. Wij kunnen de deelnemer vaak een kans bieden op een goede leer- en werkervaring, maar wij kunnen ook leren van de deelnemer. Als klein bedrijf kunnen wij niet altijd de volledige aandacht geven, maar dit is ook leerzaam voor de zelfredzaamheid van de deelnemer zelf.

Adres: Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer
Telefoon: 0570 746 070
Website: www.mapgear.nl