Personeel gezocht? Wij kunnen helpen!

EEGA Plus begeleidt al meer dan 30 jaar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt richting stage en betaald werk. We zoeken altijd naar de beste oplossing en denken met je mee. Of het nou gaat om een stage of betaalde baan. Wij zoeken werkgevers die goed gemotiveerd personeel zoeken!

Vraag nu personeel aan

Onze kandidaten zijn jongeren die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. Via ons traject willen zij alsnog de arbeidsmarkt bereiken. Tijdens een traject van twee en een half jaar werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling en volgen ze verschillende opleidingsmodules (op mbo niveau) en trainingen. Veel van deze jongeren willen nog werkervaring opdoen. Vandaar dat wij ook op zoek zijn naar stageplaatsen.

Ons verzorgingsgebied

Wij werken vanuit Deventer. Maar ons verzorgingsgebied is vele malen groter. Zoals je ziet op de kaart hieronder zijn wij werkzaam in Overijssel en delen van Gelderland en Drenthe. Onze kandidaten zitten verspreid over dit gebied.

Personeel en maatwerk

Tijdens het traject bij EEGA Plus is er voor de kandidaten voldoende ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden die jou als werkgever verder helpen. Moet het personeel een bepaalde opleiding volgen of een certificaat halen? Laat het ons weten, dan gaan wij er samen met onze kandidaten mee aan de slag!

Personeel gezocht