Onze eerste dag

Je bent hier:

Met gezonde spanning kwamen wij binnen bij EEGA Groep, waar wij vervolgens vrolijk begroet werden door de receptioniste. Een fijn en hartelijk ontvangst: zo hebben wij het alle drie ervaren. Na een kop koffie en een gezellig praatje, kregen wij een rondleiding door het gebouw, waarbij wij ondertussen werden begroet door onze nieuwe collega’s. Collegialiteit is een belangrijke waarde binnen EEGA Groep, die snel duidelijk werd. Een gezellig praatje, de ruimte om vragen te stellen en interesse in wie wij zijn. Ook voor een potje tafeltennis ben je hier aan het juiste adres!

Samen op zoek naar jouw droomcarrière

‘Samen op zoek naar jouw droomcarrière’ is de missie van EEGA Plus. Niet alleen voor deelnemers, zo is gebleken, maar ook voor de werknemers. Zowel Jodi als Maud hebben oorspronkelijk gesolliciteerd op een andere functie. Tijdens de gesprekken bleek de persoonlijke match er te zijn. Echter leek een andere functie beter aan te sluiten bij onze kwaliteiten en deze werd ons dan ook aangeboden. ‘Werken met je talenten’ is waar EEGA Plus voor staat, zo ook voor ons.

 

EEGA denkt mee in mogelijkheden – Maud, Anne Louise en Jodi

 

Unieke trajecten

Wat ons aanspreekt aan EEGA Plus? EEGA Plus biedt unieke trajecten voor jongeren waarin gekeken wordt naar talenten en mogelijkheden.

Vanuit onze verschillende functies hebben wij namelijk één gezamenlijke missie: de jongeren ondersteunen in hun ontwikkeling naar een duurzame plek in de maatschappij!

 

Maud Schulte (Trajectondersteuner)

Anne Louise van der Meiden (Gedragscoach)

Jodi Harms (Trajectondersteuner)