Kas

Je bent hier:

Ik vond de Intensieve Kennismaking het belangrijkste onderdeel van mijn tijd bij EEGA Plus. Ik heb daar veel geleerd qua wat ik leuk vind en wat niet. Soms waren bepaalde dingen wel lastig. Vooral als je het niet zo leuk vindt en als het niet zo goed bij je past. Uit de Intensieve Kennismaking kwamen voor mij de richtingen ‘Administratie’ en ‘Logistiek’ naar voren. Ik ben wel blij dat logistiek erbij zat, aangezien ik daarvoor nog niet wist wat het precies was en of ik het leuk vond. De begeleiders hebben mij ook altijd goed geholpen met de stage(s) en de lesstof etc.

Ik zou de Intensieve Kennismaking beschrijven als: het moment om eens naar andere richtingen te kijken. Naar hetgeen wat je normaal niet zo snel zou doen.
De coaching is net wat je zelf fijn vindt. Of je kan met alles geholpen worden, zoals het vinden van stages en dergelijke. Als je het meer zelf wilt uitvogelen, is dat ook geen enkel probleem. Ik heb veel geleerd van Janna Rosie. Vooral door de cursus ‘Afstemmen op de werkvloer’. Daardoor ben ik actiever geworden op de werkvloer en wist ik sneller duidelijkheid te krijgen.

Ik werd goed begeleid naar werk. Eerst heb ik veel lesstof gehad in de logistiek en daarna ging ik stage lopen. Ik was blij om stage te lopen, omdat je op die manier echt kan zien of iets bij je past en of het ook zo is als je denkt. Het is eerste zoeken naar een leuk bedrijf, vervolgens stage lopen en als het hopelijk bevalt van beide kanten: een baan krijgen. Ik ben bij B-living in Hengelo terecht gekomen als Magazijnmedewerker. Het leuke aan het werk vind ik dat het bijna altijd hetzelfde is, waardoor ik weet wat ik moet doen.

De begeleiding vanuit mijn werk is ook goed. Ze kennen EEGA Plus ook goed, dus ze weten wel hoe ze met deelnemers van EEGA Plus om moeten gaan. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn tijd bij EEGA Plus, omdat ik uiteindelijk alles bereikt heb wat ik wilde bereiken. Er werd ook altijd goed naar me geluisterd en ik ben altijd goed geholpen. Mijn plaatsing op de werkplek is goed verlopen en precies zoals ik had gehoopt. Hier heb ik uiteindelijk ook een voltijdsbaan gekregen!

‘Er werd ook altijd goed naar me geluisterd en ik ben altijd goed geholpen’