Erik

Je bent hier:

Intensieve Kennismaking

Tijdens de Intensieve Kennismaking heb ik leuke contacten ontmoet en ben ik goed geholpen. In de eerste twee weken was het wel aanpoten door het drukke schema. Maar ik ben blij met de uitkomst (mijn beroepsrichting is Logistiek geworden) van de Intensieve Kennismaking. Toch had ik me ook wel wat meer willen oriënteren. Het was intensief, maar er werd vanuit EEGA Plus voldoende tijd voor je genomen.

Coaching

Ik mocht mijn eigen tempo bepalen. Dat was fijn. Gelukkig zijn de coaches direct beschikbaar als je hulp nodig hebt. Van Hans Mul heb ik het meest geleerd. Mede door hem heb ik me goed kunnen voorbereiden op het ‘echte’ werkleven.

Begeleiding naar werk

Samen met mijn werkcoach ben ik op het internet gaan solliciteren. Tijdens de begeleiding naar werk vond ik het soms wel lastig contact te leggen met een nieuw bedrijf. Gelukkig ben ik uiteindelijk op de perfecte plek terechtgekomen, namelijk WM Automaterialen in Zwolle! Daar heb ik het naar mijn zin. De werkzaamheden zijn prima en de collega’s zijn écht leuk. Het is de perfecte match voor mij!

‘Het bedrijf waar ik nu werk, met behulp van EEGA Plus, is dé perfecte match voor mij!