Staat je vacature al een tijdje open?

Staat je vacature al een tijdje open? Kun je maar niet de juiste kandidaat vinden? Wij kunnen helpen! EEGA Plus begeleidt al meer dan 30 jaar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt richting stage en betaald werk. We zoeken altijd naar de beste oplossing en denken met je mee. Of het nou gaat om een stage of betaalde baan. Wij werven en selecteren goed gemotiveerd personeel!

Selecteer zelf uit onze CV Bank

Onze kandidaten zijn jongeren die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. Via ons traject willen zij alsnog de arbeidsmarkt bereiken. Tijdens een traject van twee en een half jaar werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling en volgen ze verschillende opleidingsmodules (op mbo niveau) en trainingen. Veel van deze jongeren willen nog werkervaring opdoen. Vandaar dat wij ook op zoek zijn naar stageplaatsen.

Ons verzorgingsgebied

Wij werken vanuit Deventer. Maar ons verzorgingsgebied is vele malen groter. Zoals je ziet op de kaart hieronder zijn wij werkzaam in Overijssel en delen van Gelderland en Drenthe. Onze kandidaten zitten verspreid over dit gebied.

Personeel en maatwerk

Tijdens het traject bij EEGA Plus is er voor de kandidaten voldoende ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden die jou als werkgever verder helpen. Moet het personeel een bepaalde opleiding volgen of een certificaat halen? Laat het ons weten, dan gaan wij er samen met onze kandidaten mee aan de slag!

Werving en selectie: wat kunnen wij voor jou betekenen?

Onze Werkcoaches staan al klaar om voor jou aan de slag te gaan. Laat ons weten wat je nodig hebt en verwacht, dan zoeken wij de juiste match. Het laatste gesprek voer je zelf met de kandidaat. Onze Werkcoach kan hierbij aanschuiven, om te adviseren en mee te denken over de juiste begeleiding.

Benieuwd naar wat EEGA Plus voor jouw organisatie kan betekenen? We komen graag een keertje langs om dit vrijblijvend te bespreken. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie. Dan laten we gelijk iets meer zien van ons traject!

Vrijblijvende afspraak