Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Onderzoeker (24 uur)

Samen met deelnemers van EEGA Plus toewerken naar volwaardige participatie in de maatschappij. Dát is de kern van jouw werk als junior onderzoeker bij EEGA Plus. Een uitdagende en dankbare functie waarin je met de deelnemer de eerste stappen zet in werkontwikkeling.

De deelnemers die je coacht/begeleidt nemen deel aan een Traject naar werk. Hoe dat werkt zie en lees je op onze website: www.eegaplus.nl/traject-naar-werk.

Jouw functieprofiel

Als junior onderzoeker bij EEGA Plus doe je onderzoek naar arbeids- en opleidings-mogelijkheden van de deelnemer in de Talentenexpeditie. Je doet psychometrisch onderzoek om capaciteiten, interesses, persoonlijkheid en leerstijlen te meten. Je bereidt de afname van testen voor in overleg met de loopbaanadviseur of psycholoog. Je ontvangt de deelnemers, licht de test toe en bewaakt de uitvoering van de testen. Je controleert of de vragenlijsten op de juiste wijze zijn ingevuld. Je legt de onderzoeksresultaten voor ter interpretatie aan de beroepskeuze adviseur of psycholoog. Je rapporteert over de testuitslagen en bespreekt de uitslagen met de deelnemer. Je interviewt de deelnemer over prestaties in leren en hebt contact met scholen waar de deelnemer eerder onderwijs genoot over de begeleidingsnoodzaak.

Je begeleidt tevens groepsopdrachten waarmee de deelnemers zelf leer- en werk-mogelijkheden onderzoeken, voert worksamples uit en ondersteunt in individuele keuzeprocessen.
Je werkt samen in het team van onderzoekers, opleidingscoaches, gedragscoaches, werkcoaches en trainers om de mogelijkheden van de deelnemer scherp te krijgen. Op basis daarvan wordt het werkplan voor de deelnemer opgesteld.

Jouw vaardigheden

 • Je bent analytisch
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig
 • Je bent praktisch en pragmatisch ingesteld. Je bent handig in plannen en verwerken van data
 • Je kunt puntig en krachtig rapporteren
 • Je bent communicatief
 • Je bent scherp en oplettend op prestatie en beleving van de deelnemer

De functie-eisen

Voor de functie van junior onderzoeker bij EEGA Pus vragen we:

 • Een opleiding HBO Toegepaste Psychologie
 • Kennis en ervaring in het afnemen en interpreteren van psychologische testen
 • Kennis van verschillende diagnosegroepen
 • Kennis van scholingsbelemmeringen
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep
 • Affiniteit met loopbaanvraagstukken

Dit bieden we

Het gaat om een vacature voor minimaal een jaar, op basis van 24 uur per week. Naast onze prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we je de kans om te groeien als vakspecialist.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over de kwalificaties en zie jij jezelf in deze rol (samen)werken bij EEGA Plus? Reageer dan direct!

Hoe kan je reageren?

Je kunt je digitale brief en CV richten aan Ans Roekevisch (P&O): a.roekevisch@eegagroep.nl, onder vermelding van ‘vacature junior onderzoeker’.

Logo van EEGA Plus

Over EEGA Plus

Participeren op de arbeidsmarkt is niet voor iedereen even gemakkelijk. Als onderdeel van EEGA Groep streeft EEGA Plus ernaar om de partner te zijn in het proces richting volledige participatie door proactief te ondersteunen. Daarnaast wil EEGA Plus een goede werkgever zijn voor haar werknemers…

Lees meer over EEGA Plus