Samen met jou onderzoeken we welke mogelijkheden er voor je zijn. Ten eerste zal er een intake plaatsvinden om meer over je te weten te komen. Blijk je na onze kennismaking in ons traject te passen? Dan gaan we van start met onze Talentenexpeditie. Daarna stellen we een plan van aanpak op. Een traject bij EEGA Plus bestaat uit theorie, praktijk alsook een persoonsontwikkeling op mbo niveau en uitstroom naar een betaalde baan. We vertellen je graag meer over de verschillende werkrichtingen die we te bieden hebben.

Welke werkrichtingen vind je bij EEGA Plus?

 • Administratie. Ben je serieus, nauwkeurig en goed in het ordenen, sorteren, bewaren en controleren van gegevens? Werkzaamheden in de administratieve richting bieden mogelijkheden voor je!
 • Informatiedienstverlening/informatiebeheer. Passen de woorden analytisch en gericht op details goed bij jou? Is overzicht houden in papieren dossiers en deze te verwerken iets wat je leuk lijkt? Werken in de richting van informatiebeheer zou goed bij je kunnen passen.
 • Balie-, receptie-, en front-office werkzaamheden. Jij bent representatief, vlot, praat makkelijk, bent in staat de telefoon op te nemen en blijft daarnaast rustig bij het krijgen van verschillende vragen? Misschien is werk als receptioniste jouw ding.
 • Recreatie medewerker. Mensen die op een makkelijke maar ook enthousiaste manier contact kunnen maken passen in dit profiel.
 • Facilitaire dienstverlening. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent bereid anderen te helpen allerlei klussen uit te voeren en zorgt er ook voor dat alles binnen een organisatie goed geregeld wordt? Wie weet ben je geschikt als facilitair dienstverlener.
 • Horeca-assistent. Geniet je van eten en drinken? Misschien vind je het dan leuk om aan de slag te gaan in een bakkerij, restaurant, bar of hotel. Als kok maak je dingen klaar die mensen kunnen opeten. In andere functies organiseer je activiteiten, zorg je voor vlotte bediening of creëer je een gezellige sfeer. Jij en je collega’s zorgen ervoor dat mensen van hun vrije tijd kunnen genieten.
 • Verkoop. Jij hebt voldoende lef om in de winkel op iemand af te stappen en tevens te helpen. Je luistert en bent enthousiast. Herken je jezelf hierin?
 • ICT- Mediavormgeving of signing. Voor mensen die iets met vormen hebben en goed zijn in het maken van mooie dingen met programma’s zoals Photoshop en Illustrator bieden we mogelijkheden in de grafische sector.
 • ICT- Webmaster. Ben je analytisch sterk, goed met computers en werk je nauwkeurig? Wellicht kun jij je ontwikkelen tot webmaster.
 • ICT- Medewerker ICT. Jij bijt je vast in een probleem, bent proactief maar ook nog eens handig met computers en netwerken? Dan zou jij weleens op je plek zijn als ICT medewerker.
 • Logistiek. Jouw profiel is als volgt: zelfstandig, actief en daarnaast in staat om goederen te verzamelen, sorteren, ordenen, prijzen maar ook in te pakken volgens een duidelijke structuur. In dat geval is logistiek iets voor jou.
 • Elektrotechniek. Beschik jij over technisch inzicht en ben je handig met gereedschap? Werk in de elektrotechniek kan iets voor jou zijn. De werkzaamheden zijn gericht op het maken van elektrotechnische deelproducten en componenten en het installeren van eenvoudige elektrotechnische producten.
 • Metaalbewerking. Technische aanpakkers kunnen bij ons terecht voor werk in de metaalsector. Vind jij het leuk om materialen te bewerken met gereedschap of machines? Informeer dan naar de mogelijkheden.
 • Groene ruimte – (assistent) hovenier. Vind je het prettig om in de tuin te werken? Heb je een goede conditie en ben je ook klantgericht? Dan is (assistent) hovenier iets voor jou!

Staat jouw beoogde werkrichting hier niet tussen?

Wees niet bang. Dit is een lijst met voorbeelden van werkrichtingen van EEGA Plus. Wij kijken altijd naar jouw mogelijkheden en interesses. Wij bepalen aan de hand van deze informatie welke werkrichting het beste bij jou past.