De laatste fase van ons traject bestaat uit de zoektocht naar werk. Samen met een werkcoach benader je bedrijven en oefen je sollicitatievaardigheden. Tijdens een stage specialiseer je jezelf verder en ontwikkel je je talent.

Indien er vaardigheden zijn die wat extra aandacht kunnen gebruiken gaan we daarmee aan de slag. We proberen om van deze stageplek betaald werk te maken. Lukt dit niet dan zoeken we samen verder totdat er een geschikte werkplek is gevonden. Als je betaald werk hebt gevonden, kan zich de mogelijkheid voordoen op begeleiding door een jobcoach. De jobcoach helpt jou als je vragen hebt, er zich een probleem op de werkvloer voordoet of als je bijvoorbeeld vanuit je huidige baan naar een nieuwe functie wilt solliciteren.

Soorten werk

Geen mens is hetzelfde. Jouw werkrichting is afhankelijk van je interesses, vaardigheden en karakter. Van welke werkzaamheden gaat jouw hart sneller kloppen? Ben je bijvoorbeeld serieus, nauwkeurig en goed in het ordenen, sorteren, bewaren en controleren van gegevens? Wie weet past een baan als administratief medewerker heel goed bij je. Het kan ook zijn dat je een passie hebt voor computers en goed bent in het ontwerpen van dingen met Photoshop en Illustrator. Werk in de grafische sector is dan een goede optie. Waar je talenten ook liggen, bij EEGA Plus zijn er diverse richtingen beschikbaar zodat je altijd het werk kunt doen waar je blij van wordt en natuurlijk waar je goed in bent. Meer weten? Neem contact met ons op!