Een passende, leuke baan vinden

Samen met een werkcoach benader je bedrijven en oefen je sollicitatievaardigheden. Tijdens een stage specialiseer je jezelf verder en ontwikkel je je talent.

Als er vaardigheden zijn die wat extra aandacht kunnen gebruiken gaan we daarmee aan de slag. Je gaat proberen om van deze stageplek betaald werk te maken. Lukt dit niet dan zoeken we samen verder, totdat er een geschikte werkplek is gevonden.

Welke beroepen zijn mogelijk?

Geen mens is hetzelfde. Jouw beroepsrichting is afhankelijk van je interesses, vaardigheden en karakter. Van welke werkzaamheden gaat jouw hart sneller kloppen? Ben je bijvoorbeeld serieus, nauwkeurig en goed in het ordenen, sorteren, bewaren en controleren van gegevens? Wie weet past een baan als content medewerker heel goed bij je. Het kan ook zijn dat je een passie hebt voor computers en goed bent in het ontwerpen met Photoshop en Illustrator. Werk in de grafische sector is dan een goede optie. Waar je talenten ook liggen, bij EEGA Plus zijn er diverse richtingen beschikbaar. Zodat je altijd het werk kunt doen waar je blij van wordt en natuurlijk waar je goed in bent. Meer weten over het Traject naar werk, onze variant van speciaal beroepsonderwijs? Neem contact met ons op!

Jobcoach

Als je een baan hebt gevonden, kan je gebruik maken van begeleiding door een jobcoach. De jobcoach helpt jou als je vragen hebt. Maar ook als er zich een probleem op de werkvloer voordoet.