Sporttrainer (20 uur)

Je bent hier:

Ben je sportief én heb je ervaring met het begeleiden van jongeren naar een betaalde baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! EEGA Plus zoekt op korte termijn een Sporttrainer met kennis van en ervaring met PMT voor 20 uur per week.

Over EEGA Plus

Werken met je talenten. Dat is waar wij voor staan. Participeren op de arbeidsmarkt is niet voor iedereen even makkelijk. EEGA Plus is dé partner in het proces richting volledige participatie door actief te ondersteunen. We bieden training, opleiding en coaching voor jongeren die iets anders zoeken dan het reguliere onderwijs met als doel: een betaalde baan.

EEGA Plus is, samen met andere bedrijven, onderdeel van EEGA Groep en is gevestigd in Deventer. Wij werken cliëntgericht en hebben sinds 1984 expertise op het gebied van Mens & Arbeid.

Wij betrekken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij onze bedrijfsvoering en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. EEGA Plus werkt vanuit de visie dat ieder mens recht heeft op volledige participatie in de maatschappij.

Wat ga je doen?

In jouw functie heb je veel verschillende werkzaamheden. Jouw drie hoofdtaken zijn:

(Psychomotorisch) Trainer
Met jouw achtergrond als psychomotorisch therapeut vind jij het geweldig om onze deelnemers al doende te laten leren. Daarom kunnen de deelnemers die baat hebben bij ervaringsgericht leren bij jou terecht. Je geeft zowel individueel als in de groep psychomotorische training.

Fysiek Trainer
In de trajecten ben je als fysiek trainer actief om de deelnemers in groepen en soms individueel te trainen. Het doel is de kracht en het uithoudingsvermogen van de deelnemers te vergroten, zodat zelfvertrouwen en belastbaarheid voor werk worden vergroot. Ook worden de werknemersvaardigheden zoals samenwerken, afstemmen en communiceren ontwikkeld. Welk sportmiddel je daarvoor inzet is aan jou. We vertrouwen op je creativiteit!

Onderzoeker
Elk traject van onze deelnemers begint met de “Talentenexpeditie”. Dit is een onderzoeksperiode waarin jij als onderzoeker enkele gestandaardiseerde testen uitvoert om te bepalen wat de mogelijkheden in werk zijn op het gebied van fysieke werkzaamheden. Hiervan rapporteer je de uitkomsten.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en proactieve collega die kan instrueren, coachen en motiveren. Voor deze functie heb je een opleiding Psychomotorische Therapie afgerond of tenminste een mbo-opleiding Bewegingsagogie/Docent Lichamelijke Opvoeding met kennis van psychomotorische therapie.

Je weet wat het is om met jongeren die gehinderd worden door problematiek om te gaan en daar invloed op uit te willen oefenen. Daarbij ga je doelgericht, alert en goed georganiseerd te werk. Je schrijft leesbare rapportages in foutloos Nederlands.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan in een fijn team. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
  • Je salaris is in overeenstemming met de inhoud van de functie en is afhankelijk van werkervaring, kwalificaties en leeftijd.
  • Je pensioen wordt geheel door ons betaald.
  • Opleiding, training en doorgroeimogelijkheden.
  • Reiskostenvergoeding;
  • Laptop;
  • Iedere dag is er de mogelijkheid voor een verse en gezamenlijke lunch.
  • Iedere maand een vrijdagmiddagsborrel, maar dan op donderdag!

Solliciteren of reageren?

Meer informatie over EEGA Plus vind je op www.eegaplus.nl
Wil je nog meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Ronald Hulst, manager EEGA Plus via 06-20546875. Als je meteen wilt solliciteren, dan ontvangen we graag een korte motivatie en jouw CV via hr@eegagroep.nl

Je bent hier: